Auto Servis

NAŠ AUTO SERVIS

Kompletan Servis

Profesionalna zamjena ulja u motoru, manuelnom ili automatskom mjenjaču, zamjena rashladnih tečnosti

Veliki servis

Usluge velikog servisa, servisa kočnica, servisa klima uređaja, remont trapova i priprema vozila za tehnički pregled

Maloprodaja - Veleprodaja

Ogroman asortiman motornih i mjenjačkih ulja, Auto dijelova, Sijalica, Aditiva, Patosnica i auto kozmetike

Pustite da se mi pobrinemo za vaš automobil

U našem servisu možemo vam ponuditi profesionalnu zamjenu motornog ulja na svim tipovima vozila sa najvećom paletom različitih proizvoda u Crnoj Gori po svim mogućim specifikacijama koje propisuju sami proizvođači automobila.

Takođe jedini u Crnoj Gori pružamo usluge profesionalne zamjene ulja u automatskim mjenjačima, najsavremenijim uređajem nove generacije koji garantuje zamjenu svake kapi ulja, ozračivanje sistema i čišćenje mjenjača iznutra bez otvaranja istog.

osim navedenih (osnovnih) djelatnosti kojima se bavimo u našem servisu, takođe radimo: veliki servis, servis kočnica, servis klima uređaja, servis pneumatika, dijagnostiku na svim automobilima, regeneraciju i doziranje aditiva partikularnih filtera, mašinsko čišćenje sistema goriva,…itd.

Takođe u sklopu servisa posjedujemo prodavnicu auto djelova u kojoj možete naći skoro sve za vaš automobil, a tu je i veleprodaja svih vrsta ulja i maziva, filtera, brisača, aditiva,patosnica, ljetnje i zimske auto kozmetike.

Service reports

Gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem

Tunning Chips

Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem

Web Hosting

Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit

HTML5 Coding

sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit

Klikom na rubriku SHOP ulazite na našu trenutnu ponudu artikala koju možete poručiti online, putem telefona ili e-maila i porudžbina će besplatno biti dostavljena na vašu adresu u roku od 24 časa.

Kontaktirajte nas i zakažite besplatan pregled (defektažu) vašeg vozila i zatražite ponudu za evidentirani problem pa onda odlučite da li želite da mi servisiramo vaše vozilo.

Ukoliko vas zanima (prvenstveno kada se radi o motornim uljima) koji to proizvod odgovara vašem vozilu, koju specifikaciju je propisao proizvođač i šta mi predlažemo da koristite, slobodno nas kontaktirajte i u najkraćem roku dobićete odgovor.

Ukoliko vas interesuje neki od proizvoda koje mi uvozimo a ne želite ga poručiti online – kontaktirajte nas na br.tel  i uputićemo vas na porodavnicu u vašem gradu sa kojom sarađujemo gdje možete uživo pogledati i informisati se o proizvodu koji vas zanima!.

Bilo šta da vas zanima u vezi malog, velikog ili servisa mjenjača (Interval zamjene, način servisiranja, Brendovi koje koristimo) ne ustručavajte se da nas kontaktirate i provjerite sve što vas zanima.

Pratite redovno naš sajt kao i našu istoimenu facebook stranicu jer svaki mjesec pravimo po jednu akciju na neki od servisa koje mi radimo, kao što su: Profesionalni servis Automatskog mjenjača, Mali servis motora, Veliki servis motora, Servis klima uređaja, Servis kočionog sistema.

Ne ustručavajte se da nas kontaktirate ukoliko imate bilo kakva pitanja, putem telefona ili e-maila koji se nalaze u kontaktima.

Kao što smo već naveli, osim servisiranja i maloprodaje naša firma je uvoznik desetak renomiranih Njemačkih brendova tako da u ponudi imamo veleprodaju Motornih i Mjenjačkih ulja kao i kompletnog pratećeg materijala, Auto Filtera, Auto Sijalica, Aditiva, Metlica Brisača, Tipskih Auto Patosnica…itd. Ukoliko imate interesovanje za saradnju sa nama kontaktirajte nas ili pozovite našeg komercijalistu na br.telefona u kontaktima, da vas posjeti i ponudi adekvatnu saradnju u zavisnosti kakva ste vi firma ili servis!
U rubrici Novosti, redovno dodavamo zanimljive tekstove u kojima detaljno opisujemo zbog čega se neki od servisa radi, kad treba da se radi, kako se pravilno obavlja neki servis kao i na koje to detalje treba obratiti pažnju kada odlučite da povjerite vaš auto nekom od servisera. Takođe predstavljamo nove djelatnosti koje redovno uvodimo u našu ponudu prvenstveno nabavkom novih najsavremenijih uređaja a potom i stručnim usavršavanjem naših servisera.
Pogledajte profesionalno urađene video klipove na našem You Tube kanalu koji prikazuju naš način rada, opremljenost auto servisa kao i profesionalnu osposobljenost. Naš kanal na You Tube je istog imena kao i facebook stranica: „Ravenol Montenegro“

Prijavite se na naš kanal i redovno pratite nove klipove koje ćemo nastaviti da plasiramo.